Activitats anteriors

Previous Next
Ariadna Parreu
Dimarts, 13 Desembre, 2016
Visita comentada

Data: 13 de desembre de 2016
Hora: 17 h 
Lloc: Materfad

El 13 de desembre, Ariadna Parreu oferirà una visita comentada a Materfad, centre de materials de Barcelona.

L’única manera de conèixer els continguts del centre és mitjançant les visites comentades que fan regularment els membres de l’equip que en forma part. Seguint aquestes mateixes dinàmiques, Ariadna Parreu ofereix una visita particular des de l’òptica i la sensibilitat dels seus interessos artístics en la matèria. Es tracta, doncs, d’una visita atípica en què l’artista assenyalarà els aspectes principals de la seva investigació.

Inscripcions a la visita comentada: La inscripció a la visita és gratuïta i cal reservar plaça per correu electrònic a lacapella@bcn.cat o al telèfon 932 562 044. La capacitat és limitada a un màxim de 20 assistents.

Bárbara Sánchez Barroso, Ariadna Guiteras i Mireia Sallarès
Divendres, 9 Desembre, 2016
Presentació

Projecció, conversa i presentació de la publicació
Amb l’autora, Ariadna Guiteras i Mireia Sallarès
Divendres 9 de desembre, a les 19.30 h
Llibreria Calders Passatge de Pere Calders, 9
Cartas desde el bosque és un projecte sobre la vivència del bosc i un dels projectes de BCN Producció 2016 que s’han exposat recentment a l’Espai Cub de La Capella.

Ariadna Parreu
Dijous, 1 Desembre, 2016
Projecte deslocalitzat

Seminari 'La Matèria com a Forma'
Un projecte d’Ariadna Parreu
1 i 2 de desembre de 2016
Lloc: Materfad / Museu del Disseny DHUB, pis -1, Taller educatiu A , aula 1

'La Matèria com a Forma' és un projecte d’investigació d’Ariadna Parreu que forma part dels projectes deslocalitzats de BCN Producció 2016. La proposta ha generat unes dinàmiques de treball continuat a Materfad, centre de materials de Barcelona, situat dins l’edifici de Disseny Hub Barcelona, on Parreu i diferents agents convidats han explorat la condició del material des de posicions tan diverses com l’escultura, l’arquitectura, l’artesania, el llenguatge o el so.

Materfad Barcelona desenvolupa una tasca d’investigació i vigilància tecnològica en el camp dels nous materials i ofereix serveis de consultoria i formació a empreses, professionals, universitats i centres tecnològics. Tot seguint les pautes de difusió i reconeixement dels materials que defineix el centre, Ariadna Parreu planteja un nou repte: analitzar el material des del terreny disfuncional i flexible de les arts visuals.

Com a part final d’aquest procés, el projecte ofereix unes jornades de debat i presentació de resultats que tindran lloc al Museu del Disseny, just davant de la seu de Materfad.

El seminari es farà el dijous 1 i el divendres 2 de desembre, de 16 h a 19.30 h, i comptarà amb les presentacions i ponències de tots els agents implicats en el projecte.

 

Lloc: Llibreria Múltiplos (Joaquim Costa, 30 Barcelona 08001)
Data: 8 de novembre a les 19 h.

Dins la seva prolífica producció literària, Alberto Cardín va esbossar el 1976 un guió cinematogràfic fins ara inèdit. El context d’escriptura del guió s’emmarca a Espanya dins del primer projecte de llei per a la reforma política i l’elecció del primer president en democràcia després de la dictadura. La seva activació i realització per primer cop en el present torna a incidir en les macropolítiques estatals just en un moment de qüestionament del paradigma, o el que s’està anomenant segona transició.

La Capella
Dissabte, 5 Novembre, 2016
Visita comentada

Dissabtes a les 18h visita comentada dels projectes de BCN Producció'16: 'Miserio de Caviria' / Antoni Hervàs i 'Cartas desde el bosque' / Bárbara Sánchez Barroso.
Visites per a grups i en altres horaris enviar un mail a lacapella@bcn.cat amb assumpte "Visita comentada" o trucar al 932 562 044 - 932 562 042
Activitat gratuïta

Antoni Hervàs
Dijous, 3 Novembre, 2016
Desfilada

Lloc: La Capella
Data: 3 de novembre a les 19 h

Un recorregut antològic per la trajectòria del Show-man i dissenyador de vestuari, a través dels seus vestits més memorables. Un passeig des dels anys 70 fins l’actualitat que transformarà la instal·lació de El Misterio de Caviria en una psicodèlica desfilada feliniana.

Activitats gratuïtes / Aforament limitat

Ariadna Parreu
Dimecres, 2 Novembre, 2016
Visita comentada

Hora: 17 h
Lloc: Materfad

Durant el mes de novembre i, per tant, de manera prèvia al seminari La matèria com a forma, Ariadna Parreu oferirà una visita comentada a Materfad, centre de materials de Barcelona.

L’única manera de conèixer els continguts del centre és mitjançant les visites comentades que fan regularment els membres de l’equip que en forma part. Seguint aquestes mateixes dinàmiques, Ariadna Parreu ofereix una visita particular des de l’òptica i la sensibilitat dels seus interessos artístics en la matèria. Es tracta, doncs, d’una visita atípica en què l’artista assenyalarà els aspectes principals de la seva investigació.

 

Inscripcions a la visita comentada: La inscripció a la visita és gratuïta i cal reservar plaça per correu electrònic a lacapella@bcn.cat o al telèfon 932 562 044.
La capacitat és limitada a un màxim de 20 assistents.

Antoni Hervàs i Eduardo Gión
Dijous, 27 Octubre, 2016
Visionat participatiu

Passi de 5 curts en format Súper - 8 de Pierrot, presentat i organitzat per Eduardo Gión
Dijous 27 d'octubre a les 18 h
Entrada lliure / Aforament limitat

Programa:

  +  Miss Drácula (22' 36'')
  +  Lecciones de sexualidad (17')
  +  La muñeca (27' 30'')
  +  Poseídos (10')
  +  El diario de Er (6' 50'')

Ariadna Parreu
Dimecres, 26 Octubre, 2016
Presentació

'La Matèria com a Forma' és un projecte d’investigació d’Ariadna Parreu, fet al Materfad, com a projecte deslocalitzat de BCN Producció’16.

Dia: 26 d’octubre a les 9.45 h i fins a les 11 h
Lloc: Escola Massana (C/Hospital, 56, 08001 Barcelona), sala d’Actes

Ariadna Parreu farà una classe de Grau com a artista invitada on presentarà, a la classe de materials, el projecte 'La Matèria com a forma'.

Entrada lliure
Aforament limitat

Antoni Hervàs
Dimarts, 4 Octubre, 2016
Visita comentada

Visita comentada de l’exposició Misterio de Caviria amb l'artista Antoni Hervàs.
18 h - Sala Gran // La Capella.