Activitats anteriors

Presentació de "Són els microorganismes els que tindran l'última paraula"

Espai La Fermentadora

Nyamnyam

Text

L'Associació Cultural Nyamnyam explicarà el seu projecte "Són els microorganismes els que tindran l'última paraula", el proper dissabte 30 de setembre, a la jornada organitzada pel Centre Cívic El Sortidor, que celebra el desè aniversari d'A TAULA! Cicle de cultura i gastronomia.

Programa

ESPAI LA FERMENTADORA

11 a 14h i de 16 a 19h

La Fermentadora és un espai col·lectiu i en efervescència, un dispositiu per celebrar l'acció quotidiana d'estar juntes. Serà un espai actiu i transgeneracional on compartirem aprenentatges sobre la fermentació, que es prolongarà tota la jornada. Al llarg del matí, es realitzarà un taller obert d'elaboració de kimchi, xucrut, kombucha, adobats de verdures, probiòtic de gingebre... Porteu pots de vidre!

A les 16h farem miso i ràdio, amb la col·laboració d'Aviv Kruglanski i de Radioactius, per parlar de fermentació social i econòmica, tot anunciant el proper projecte de Nyamnyam "Són els microorganismes els que tindran l'última paraula", que es portarà a terme els pròxims sis mesos -el temps en què tarda el miso a fermentar- com a projecte deslocalitzat de Barcelona Producció 2017.

A les 17h, hi haurà l'activitat Visca el menjar lliure!, on intercanviarem menjar fet a casa, de collita pròpia o recol·lectat. Per a aquesta activitat cal inscripció prèvia al centre cívic.

Data: Dissabte 30 de setembre, a partir de les 11h del matí

Lloc: Centre Cívic El Sortidor (Pl. Sortidor, 12. Poblesec)

Més info i inscripcions aquí

 

Imatges

Col.laboradors

Col.laboradors