Exposicions anteriors

A break can be what we are aiming for

Comissària: Irina Mutt // Artistes: Mycket, Susanne M. WInterling, Girls Like Us, Merrit K., Alok Vaid-Menon, Marit Östberg, Laia Estruch i Adriana Minoliti

Text

“A break can be what we are aiming for” és una cita directa de l’autora Sara Ahmed que ens remet a la noció de ruptura, de trencament, però també de pausa, d’interrupció. L’element fràgil pot ser una estructura, un context o una situació que ens va desgastant, trencant, fent mal. El fet de sentir-nos vulnerables fa que ens calguin espais segurs i de trobada on recuperar forces i fer família, grup, tribu, guerrilla. Cuidar-se un mateix i cuidar els altres és també un acte polític. Tenim alguna manera de relacionar-nos amb la ruptura que no busqui la restauració del que s’ha trencat? Quedar-se a fora pot ser l’espai segur. Un trencament podria ser allò que volem, ser esquerda i martell a la vegada.

Les obres i els formats per a aquesta exposició circulen i travessen aquestes idees entorn de la vulnerabilitat com a potència, l’energia de ser derrocat i derrocar a la vegada, buscant, en un doble sentit, la idea d’espai segur i també la possibilitat d’expandir-se, de circular de manera fragmentària i col·lectiva.

Activitats programades:

Dijous 24 de maig
When we are together we can be everywhere
Projecció de la pel•lícula de Marit Östberg When we are together we can be everywhere. Projecció de curtmetratges seleccionats per Héctor Acuña de la seva col•lecció Pornífero Festival. Xerrada amb Marit Östberg, Héctor Acuña i Lucía Egaña.

Divendres 8 de juny
Moat, de Laia Estruch + Girls Like Us
Presentació de Moat, de Laia Estruch, i lectura del col•lectiu Girls Like Us.

Dijous 28 de juny
Mycket + Tami T.
Performance del col•lectiu Mycket i festa final amb concert de Tami T.

Imatges

Video

Enllaços

 

Col.laboradors

Col.laboradors

Hangar