Exposicions anteriors

Tallar-se una ungla per netejar la merda de les altres

Sergi Botella

Text

Tallar-se una ungla per netejar la merda de les altres, de Sergi Botella, és un dels projectes seleccionats per a l’exposició individual a la Sala Gran de La Capella en el marc de BCN Producció 2013.

El treball de Sergi Botella (Terrassa, 1976) relaciona l’entorn directe i l’experiència personal amb el que és fictici, i procura modelar les relacions que s’estableixen o jugar amb els sentiments mitjançant diferents situacions entre emissor i receptor. Instal·lacions, accions i vídeos materialitzen la seva proposta, que fon allò íntim i allò públic en una lògica que especula entre el rastre del que és particular i el relat del que és general.

Tallar-se una ungla per netejar la merda de les altres es basa en el concepte de reacció en cadena per articular set blocs al voltant de la idea del sacrifici. En conjugar instal·lació, performance, vídeo, fotografia i àudio, planteja un recorregut a través de diversos sacrificis biològics, socials, simbòlics, psicològics, afectius, econòmics, etc.

Exemples concrets provinents d’entorns o rutines dispars formen una seqüència d’associacions d’aparença lliure i arbitrària. La moda, la higiene, els espais d’oci i de treball, així com la conducta humana, animal o vegetal, posen en relleu el fenomen del sacrifici –i les seves múltiples manifestacions– com un possible patró universal. 

 

Per participar al projecte de Panteritas envia la teva fotografia a wow@sergibotella.com

Imatges

Video

Col.laboradors

Col.laboradors

Cafè Schilling

Cafè Schilling

Evil Love. The Unexpected Creative Services

Evil Love. The Unexpected Creative Services