Activitats anteriors

Aparells de sentit i de sentir

La casa de Dios – Nanomix, a càrrec de Sergi Botella + presentació del llibre de Isaías Griñolo Debla de la noche amb l’artista i el poeta Antonio Orihuela

Sergi Botella, Isaías Griñolo i Antonio Orihuela

Text

Sergi Botella i Isaías Griñolo comenten i ramifiquen els projectes que van produir per a Visceral Blue. Tot i que parteixen de materials i universos molt diferents, les seves obres tenen en comú la intersecció d’allò poètic i allò somàtic. Tots dos treballen les paraules i el text en estret diàleg amb patrons musicals (el techno en el cas de Botella i el flamenc en el cas de Griñolo) per donar lloc a aparells que agiten tant el sentit com el sentir.

La casa de Dios – Nanomix és una cosa a mig camí entre spoken word i una (micro) sessió de techno a partir de la conjunció de dos vinils. En un dels plats, La casa de Dios (peça sonora i textual que forma part de l’exposició); a l’altre, Musick de T. Raumschmiere (Marco Haas) per a Kompakt. La mescla respecta els tempos originals dels dos treballs però juga amb les repeticions de parts dels dos discos a manera de nanomescla.

Debla de la noche (2016) és el tercer volum d’una col•lecció de llibres als quals Isaías Griñolo dóna noms de cantes flamencs. Després de Romance de las plazas (2013) i Martinete de las calles (2015), la debla és una forma de cante “de caràcter malenconiós, desolat i dolençós que habita els afores de la nit”. Aquesta sèrie de publicacions forma part d’un projecte en curs que es planteja com a registre crític del que suposa l’“era Rajoy” després de la crisi financera i de reformes com la Llei Mordassa. La presentació del llibre compta amb el poeta Antonio Orihuela, les paraules del qual recorren transversalment la col•lecció de Griñolo així com molts dels seus treballs en vídeo.

Divendres 1 d'abril, 19.30 h

Enllaços

Enllaços

Col.laboradors

Col.laboradors

Cafè Schilling

Cafè Schilling

Hangar

Circuit d'Art contemporani de Barcelona

Circuit d

Fundació Suñol

Fundació Suñol

Festival Loop

Festival Loop