Activitats anteriors

Especial Halloween - El Misterio de Caviria / Antoni Hervàs

Antoni Hervàs i Eduardo Gión

Text

Vine a cridar amb nosaltres!
No et perdis l’esgarrifosa projecció col•lectiva en super-8 de cinc dels curts extraordinaris i inèdits del llegendari Pierrot. Actor, dibuixant, escriptor i showman, Antonio Gracia (1942-2011) va ser el pioner del fantaterror i del cinema experimental barceloní.
Vetllada organitzada per Eduardo Gión, director del documental Lentejuelas de sangre (2012), que recull tota aquesta faceta tan extraordinària com desconeguda d’aquest artista polifacètic.

Dijous 27 d'octubre a les 18 h
Entrada lliure / Aforament limitat

Programa:

+ Miss Drácula (22' 36'')
Se sent engabiat? Embriagat encara d’un amor dissortat? Voldria desaparèixer? Mori tal com ha desitjat tota la seva punyetera vida. Miss Drácula el complaurà. Vagi a veure-la quan vulgui, ella l’espera al seu castell.

+ Lecciones de sexualidad (17')
Passin i vegin: sexe-terror, un passeig deliciós per recrear-s’hi i donar curs a tabús i perversions inconfessables.

+ La muñeca (27' 30'')
La sang dels morts és llavor de nous súbdits de Satanàs. Un viatge cap a l’epicentre del Mal en el qual no es van conformar de trucar a la seva porta, sinó que van llançar-hi pedres per assegurar-se que els sentia.

+ Poseídos (10')
Quan una dona està tipa de veure levitar els fills i de deixar-se la pell netejant aquesta escuma verda viscosa que supura amb què ho deixen tot fet una porqueria, no queda més remei que seure i pintar-se les ungles tot esperant l’arribada del crucifix.

+ El diario de Er (6' 50'')
L’Eredio dansa minvant entre les pàgines del seu diari, en què resta escrit amb sang el relat apassionat d’un amor no correspost.

Enllaços

Enllaços

Col.laboradors

Col.laboradors

Cafè Schilling

Cafè Schilling

Hangar

Fabra i Coats

Fabra i Coats. Fàbrica de creació de Barcelona

Circuit d'Art contemporani de Barcelona

Circuit d

Cal Cego

Cal Cego